Julelyset – et adventsmysterium

kr 248,00

Adventsbok med 24 kapitler, juleaktiviteter, blogg og nydelig julesang.

Boka handler om en norsk familie som feirer jul på en gammel gård sammen med en familie fra Amerika. På den gamle gården viser det seg å bo nisser, og når sjefsnissen forsvinner, er det opp til barna å løse det spennende mysteriet for å få tent julelyset, så det kan bli jul. Gamle, norske tradisjoner omtales og sammenlignes med amerikanske.

Direkte tale mellom barna i boka er skrevet på engelsk.

Juleaktiviteter: «Mor» i historien er blogger, og for hvert av de 24 kapitlene viser hun juleaktiviteter for store og små. Forfatteren: Cathrine Rød Gundersen er en engasjert lærer som har en unik formidlingsevne og god kontakt med elevene sine. Hun underviser i engelsk på mellomtrinnet og skrev dette spennende nissemysteriet til 7. klassen sin. Klassen vurderte boka dag for dag, uten å vite hvem forfatteren var. En veldig begeistret klasse gav den terningkast 6.

julelyset.blogspot.com hører til boka, og der skal «mor» i historien legge ut juleaktiviteter, oppskrifter og andre tips. Barna kan klikke seg inn daglig for å følge med.

Artist og låtskriver Trygve Skaug har skrevet den nydelige sangen «Julelyset» og på bloggen kan man høre sangen, laste ned noter og tekst, og alle oppfordres til å synge denne sangen, for å hjelpe nissene å lage en lyslenke jorda rundt…

På lager

Produktnummer: 978-82-8316-014-7 Kategorier: , ,

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,700 kg
Dimensjoner 15 × 22 × 3 cm
Forfatter

Innbinding

Sider

150 sider, rikt illustrert

0

Your Cart