Blid er sommarnatta

kr 249,00

På lager

Produktnummer: 978-82-8316-057-4 Kategorier: ,

Beskrivelse

Journalist Sonja Pætursdóttir blir funnen død ved foten av Stø.lafjall. Politiet meiner det er eit uhell, men journalisten Hannis Martinsson, er ikkje så sikker. Da han kort etter finn Sonjas nære venn død, er han overtydd om at det er ein samanheng mellom dei to dødsfalla. …

«… en kriminalroman ud over det sædvanlige… Fremragende krimi-debut af færøsk forfatter. Kort sagt: Dette er en roman, der i den brede strøm af krimi- og spændingsromaner skiller sig du ved at være anderledes – og det kun i positiv forstand. … en ny, stor forfatter dukket op på det nordiske krimi-parnas.» Information.

Nervepirrende thriller.» Det Fri Aktuelt.

«Den første færøske kriminalroman er i top» …. sikken en start for den færøske krimlitteratur», «Chandler på Færøerne». Jydske Vestkysten

Blid er sommarnatta er til nå kommen på dansk, islandsk, tysk, engelsk, og er også kjøpt for utgjeving på fransk og ungarsk.

Jógvan Isaksen er mag. art. i nordisk litteratur, sidan 1986 lektor ved Københavns Universitet. Mangeårig forlagsredaktør og prisvinnande forfattar. Isaksen var hovudredaktør for tidsskriftet Nordisk Litteratur/Nordic Literature fra 2000. Han debuterte som krimforfattar i 1990. Frå færøysk ved Lars Moa.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,600 kg
Dimensjoner 16 × 22 × 3 cm
Forfatter

Innbinding

Utgitt år

Sider

255

Du liker kanskje også…

0

Your Cart