Forlist Sjel

kr 320,00

En forretningsmann blir funnet død på fyret Lille Torungen av den psykisk ustabile Linn. Programleder i På villspor, Frida Feseth, er på vei til hytta på Sørlandet. Hennes datter er turnuslege ved Sørlandet sykehus, og bor der for tiden. Barndomsvennen Silas Ormekjenn etterforsker drapssaken, og Frida involveres på grunn av en tidligere sak hun har jobbet med. Ble feil mann dømt den gangen? Samtidig brenner det under føttene til unge Magnus når et nytt likfunn ryster byen.
Frida nøster tråder på utradisjonelt vis. En grusom overgrepssak i en religiøs sekt avdekkes.
Til slutt har Frida løsningen, men er den korrekt.

Produktnummer: 9788293520603 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Anmeldelse fra Henningbokhylle – https://miniblogg.no/henningbokhylle/112015/svanhild-fosback-forlist-sjel.html

Boka er en krim litt utenom det vanlige. Dette er ikke en politikrim, siden det er Frida som løser saken til slutt. Vi blir godt kjent med både de involverte og plassene i boka. Jeg følte at jeg var til stede i handlingen, til tross for at jeg ikke er særlig kjent i Arendal.

Vi følger flere historier i boka, og forfatteren legger ut mange tråder som forvirrer leseren. Idet du tror du har løsningen, dukker det opp nye twister, slik at man må lese videre for å se hvor det ender.

Boka har et godt språk. Kapitlene er lange, uten at det går ut over handlingen eller føles langtrukket.  Selve historien er troverdig nok, med unntak av deler av etterforskningen og samarbeidet med politiet. Det var en god debut, med både spenning og tempo. Jeg likte den godt og hadde vanskelig for å med å legge den fra meg underveis.

Absolutt en lovende debut, en spennende røverhistorie fra det blide Sørlandet. Jeg vet at forfatteren er godt i gang med neste bok, og ser frem til å lese denne. Det skal bli spennende å følge henne videre.

Ei bok jeg anbefaler sterkt videre, et spennende nytt møte med en mindre kjent forfatter.

 

 

Tilleggsinformasjon

Innbinding

Sider

222

Utgitt år

Forfatter

0

Your Cart