Havets vagabond

kr 349,00

Per Tangvald – legendarisk seiler og eventyrer – vi kjenner han fra biografien På liv og død. Her møter vi Per mange år tidligere, allerede godt gift, men lar ikke det bety stort i sin iver etter å søke mannskap til sin Dorothea. Som han selv sier i boken: Men en ting skal du være klar over; hvis jeg hadde vært fornøyd med å ligge helt alene i den lille køya, da hadde jeg ansatt en mann.

Det skal ikke gå slik Per ønsker: Et par dager senere – på en grå, regnfull morgen – åpnet jeg luken og fikk se en elegant kvinne som kom gående mot Dorothea. Det var noe merkelig kjent ved henne. Så gikk det opp for meg at det var min kone. Et øyeblikk senere sto hun ved siden av skipet og ga meg et sursøtt smil: «Kan jeg komme om bord, kjære?»

Vi kan le og kanskje også gråte av alle hans kvinnehistorier, samtidig som vi fryder oss over eventyret denne mannen gir oss i sin seileglede!

Boken orignaltittel er Sea Gypsy og den har ikke vært gitt ut på norsk tidligere. Oversetter Karl E. Engenes har gjort en glimrende jobb.

Forfatter: Per Tangvald
Hardcover – 11 x 17 cm

Sider:  308

Kategori:
0

Your Cart