Tre menn i en båt

kr 349,00

Tre erkeengelske menn finner den eneste riktige løsningen på sine mange virkelige, men kanskje også imaginære problemer: de vil legge avgårde på en båttur! Som sagt, så gjort. Beskrivelsen av forberedelsene er fornøyelige og enda lysteligere blir det da tre-kløveret endelig (ja, endelig) kommer seg avgårde. Farkosten er ikke stor og de skal ikke ut på det store, salte hav. Nei, disse tre herrene (for ikke å glemme hunden) legger rett og slett ut i hjemmelig farvann, på Themsen, og det i en nokså over­lesset elvepram.

Boken er stappfull av glade opp­levelser og komiske viderverdigheter!Boken regnes nærmest som en udødelig klassiker og har faktisk aldri vært ute av produksjon på original­språket siden den kom i 1889. Den virker underlig nok moderne i språk, stil og humor for lesere av i dag. Humoren er frisk og vittig og forfatteren regnes å ha hatt stor innflytelse på satire og humor langt utover Englands grenser.

Bøkene fra Flyt Forlag kommer i et fast og forholdsvis lite format (11 x 17cm) – bøkene får plass selv i den minste bokhylle ombord i en båt! Denne boken er i hardcover.

Forfatter: Jerome K. Jerome

Sider: 237
Hardcover – 11 x 17 cm 

Kategori:
0

Your Cart