Av dyr er du kommet – Pocket

kr 199,00

Mordet på Even Strangers grandtante utløser en jakt på makabre hemmeligheter som forsvinner fra sveitservillaen hennes. Eneste ledetråd er en reiseberetning fra 1800-tallet, et klaustrofobisk kammerdrama i afrikansk villmark langs Zambezi River.

Opprullingen av drapsgåten får både Even, morderen og politiet til å krysse grensene til det dyriske i mennesket. Hvor stort press skal til før du kaster av deg tillært kultur og blir den nakne apen vi alle stammer fra? Instinkter eldre enn menneskeheten driver Even Stranger til å begå en skjebnesvanger forbrytelse.

Han oppdager at de uhyggelige funnene fra grandtantens hus betyr mer enn noen kan forestille seg, og at de henger sammen med drapet på grandtanten.

Fredelige Arendal blir en villmark der kløkt og makt avgjør om du overlever.

 

«Av dyr er du kommet» er første bok i Strangertrilogien. Even Stranger er en tilsynelatende vanlig mann med uvanlig evne til å komme opp i voldsomme hendelser. Sørlandet er ikke så idyllisk som mange sier, du må alltid se deg over skulderen. Neste bok i Strangertrilogien har tittelen «Til dyr skal du bli», og kommer i 2023.

0

Your Cart